Puppies

Op 9 juni 2023 hebben we 3 reutjes en 2 teefjes mogen verwelkomen uit de combinatie Carpenny Patrick (Jacob) en Sunnytails Infinity (Izzie). Voor onze Izzie is dit haar 2e en laatste nestje. Er zijn nog reutjes beschikbaar voor een liefdevol thuis!

Carpenny Patrick (Jacob)

Sunnytails Infinity (Izzie)

Deze combinatie voldoet aan het Verenigings Fok Reglement (VFR) van de NLV en LKN, van beide rasverenigingen zijn wij lid. Zowel Jacob als Izzie zijn nagekeken en vrij bevonden op HD en ED en beide hebben ze een geldige ECVO ooguitslag. Daarnaast is er middels DNA getest op Prcd-PRA, RD/OSD, EIC, HNPK, SD2, CNM en DM. Voor de reutjes zoeken wij nog een fijn baasje, met voldoende tijd en ruimte, waar de pup de aandacht krijgt die hij nodig heeft en hij meer dan welkom is. Interesse?? Mail naar info@sunnytails.nl met een een korte omschrijving en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Puppie foto’s

De pups worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op. Daarnaast maken ze kennis met de andere ruimtes in en om het huis en verkennen ze, als ze oud genoeg zijn, een steeds groter gedeelte van de tuin en omgeving. We besteden veel aandacht aan de socialisering en beginnen al zo vroeg mogelijk met de zindelijkheidstraining. Natuurlijk wordt ook het “officiĆ«le” gedeelte niet vergeten en ontvangen de pups chip en stamboom van de Raad van Beheer, worden ze tijdig ontwormd en brengen ze een bezoek aan de dierenarts voor hun eerste entingen. Hieronder een foto overzicht vanaf de geboorte tot nu:

Nestplanning 2023/2024

Wij hebben maar af en toe een nestje uit gezonde, volwassen, volledig geteste ouderdieren met een fijn karakter en temperament. Voorlopig verwachten wij geen pups. Heeft u toch interesse in een toekomstig Sunnytails pupje en bent u benieuwd naar onze nestplanning ? Stuur gerust een mailtje naar info@sunnytails.nl

Scroll naar boven